fbpx

Varaa koiran pesu

Hinta alkaen 30€ – Varaa aika heti

BONJOUR Koiratrimmaamo tarjoaa monipuoliset koiran trimmauspalvelut, kuten koiran pesu, trimmaus, pohjavillapesu, nyppiminen, kynsienleikkaus sekä muita oheispalveluita Helsingin Jätkäsaaressa sekä Espoon Tapiolassa ja Olarissa. Palveluiden hinnat sekä tarkemmat tiedot löydät ajanvarausjärjestelmän kautta. Trimmaamot ovat avoinna varattujen aikojen mukaan. Kynsienleikkuuseen voi tulla ilman ajanvarausta, varmistathan kuitenkin tällöin, että olemme paikalla.

Koiran pesu

Yleisesti koiran pesusta

Koiran pesu ja trimmaus ovat olennaisia osia koiraystävän hyvinvoinnista huolehtimisessa. Säännöllinen pesu ja trimmaus auttavat pitämään koiran turkin puhtaana ja terveenä, ehkäisevät iho-ongelmia ja tekevät yhdessäolosta miellyttävämpää sekä koiralle että omistajalle.

Koiran säännöllisellä pesulla on useita hyötyjä, jotka edistävät sekä koiran fyysistä terveyttä että yleistä hyvinvointia. Tässä muutamia merkittäviä etuja:

 1. Puhtaan ja terveyttä edistävän turkin ylläpito: Pesu poistaa turkista lian, pölyn ja allergeenit, mikä auttaa ylläpitämään turkin ja ihon terveyttä. Se voi myös auttaa ehkäisemään ihoinfektioita ja parantamaan ihon kuntoa.
 2. Turkin takkuuntumisen ja karvanlähdön vähentäminen: Pesu yhdistettynä harjaukseen sekä pohjavillaisilla pohjavillan pois puhallukseen auttaa ehkäisemään takkuuntumista ja vähentämään liiallista karvanlähtöä, mikä on erityisen tärkeää pitkäkarvaisille roduille.
 3. Hygienia: Pesut auttavat pitämään koiran hygienian kunnossa. Ne poistavat hajuja ja estävät bakteerien kasvua, mikä on erityisen tärkeää aktiivisille tai ulkoileville koirille.
 4. Ihon ja turkin terveys: Pesut pitävät koiran ihon terveenä ja turkin puhtaana. Säännöllinen pesu poistaa likaa ja muita epäpuhtauksia, jotka voivat kerääntyä turkkiin ja ihoon.
 5. Yleinen hyvinvointi: Turkin ja sen alla olevan ihon kunto ovat oleellisia asioita koiran hyvinvoinnin kannalta.

Yleisesti ottaen koira tulisi pestä säännöllisesti, mutta pesutarpeet voivat vaihdella koiran rodun, aktiivisuustason ja elinolosuhteiden mukaan. On tärkeää käyttää koiralle sopivia pesuaineita ja vettä, joka ei ole liian kuumaa, jotta vältetään ihoärsytystä. Lisäksi on hyvä muistaa, että liian usein peseminen voi myös kuivattaa koiran ihon sekä turkin.

Trimmaamoissamme työskentelevät alan ammattilaiset, joilla on kokemusta eri rotujen pesusta sekä trimmauksesta. Trimmaajilla on taito käsitellä erilaisia turkkeja ja tarvittaessa hoitaa erityisiä iho-ongelmia tai muita haasteita, joita omistaja ei mahdollisesti huomaa turkissa tai ihossa.

Mitä tehdä jos koira pelkää pesua?

Kohtaamme usein koiria, jotka pelkäävät pesua tai muita trimmauspalveluita. Meidän lähestymistapamme on aina yksilöllinen ja hellävarainen.

 • Ammattitaito ja kokemus: Kokeneet trimmaajamme osaavat käsitellä erilaisia koiria, myös niitä, jotka ovat stressaantuneita tai pelkäävät pesua.
 • Koiran ehdoilla työskentely: Trimmaajamme osaavat ottaa huomioon koiran mahdolliset erityistarpeet.
 • Positiivinen kokemus: herkkuja ja positiivista vahvistamista yhdistettynä pesuhetkiin sekä trimmauspalveluihin.

Kuinka usein koiran pesu kannattaa tai voidaan tehdä?

Koiran pesutiheys riippuu useista tekijöistä, kuten koiran rodusta, turkin laadusta, elintavoista ja mahdollisista iho-ongelmista. Tässä on yleisiä suuntaviivoja:

 1. Lyhytkarvaiset koirat: Lyhytkarvaiset koirat, voivat tarvita pesun noin kerran kuukaudessa tai harvemmin.
 2. Pitkäkarvaiset tai erikoisturkkiset koirat: Rodut, joilla on pitkä tai vaativa turkki saattavat tarvita useammin pesua ja turkinhoitoa. Nämä koirat voivat tarvita pesun 2-4 viikon välein tai jopa useammin.
 3. Aktiiviset koirat: Koirat, jotka viettävät paljon aikaa ulkona ja ovat alttiita likaantumaan, voivat tarvita useammin pesua.
 4. Pentujen pesu: Pennut eivät yleensä tarvitse yhtä usein pesua kuin aikuiset koirat. On kuitenkin tärkeää totuttaa pentu veteen ja pesurutiineihin varhain, mutta liiallinen pesu voi häiritä luonnollista öljytasapainoa iholla.

Koiran pennun peseminen

Pentujen pesu on erityisen tärkeää sekä se, että pennulle muodostetaan positiivinen rutiini pesu- sekä trimmauspalveluihin. Meillä käykin paljon pentuja pesussa sekä muissa trimmauspalveluissa.

 • Turvalliset tuotteet: Käytämme vain pentujen iholle sopivia tuotteita.
 • Hellävarainen ja lempeä käsittely: Trimmaajamme käsittelevät pentuja erityisen hellästi.
 • Neuvonta ja ohjeistus: Annamme mielellämme ohjeita pentusi pesuun ja hoitoon liittyen.

Toimipaikat

BONJOUR – Koiran pesu
Koiratrimmaamo Olari

Kuutamokatu 4A
02210 Espoo
050 569 4653
asiakaspalvelu@bonjourkoiratrimmaamo.fi

BONJOUR Olari sijaitsee Espoon Olarissa osoitteessa Kuutamokatu 4 A. Trimmaamo sijaitsee rauhallisella ja viihtyisällä sisäpihalla, jonne on mukava tulla. Kiekollisia pysäköintipaikkoja löytyy kadun varrelta viidestätoista minuutista neljään tuntiin. Trimmaamo on avoinna varattujen aikojen mukaan. Kynsienleikkuuseen voi tulla ilman ajanvarausta. Varmistathan kuitenkin tällöin, että olemme paikalla.

BONJOUR – Koiran pesu
Koiratrimmaamo Tapiola
Louhentie 2
02130 Espoo
050 569 4653
asiakaspalvelu@bonjourkoiratrimmaamo.fi

BONJOUR Tapiola sijaitsee Espoon Tapiolassa osoitteessa Louhentie 2, Pohjantorin ostoskeskuksessa. Trimmaamo sijaitsee rauhallisella sekä viihtyisällä alueella puistojen ja luonnon ympäröimänä. Kiekollisia pysäköintipaikkoja löytyy reilusti ostarin molemmin puolin. Trimmaamo on avoinna varattujen aikojen mukaan. Kynsienleikkuuseen voi tulla ilman ajanvarausta. Varmistathan kuitenkin tällöin, että olemme paikalla.

BONJOUR – Koiran pesu
Koiratrimmaamo Jätkäsaari
Malagankatu 6
00220 Helsinki
050 569 4653
asiakaspalvelu@bonjourkoiratrimmaamo.fi

BONJOUR Jätkäsaari sijaitsee merellisessä ja rennon urbaanisessa Jätkäsaaressa osoitteessa Malagankatu 6, aivan hyväntoivonpuiston kupeessa. Trimmaamon edessä on pysäköintipaikkoja ja julkisella liikenteellä pääsee paikalle myös kätevästi. Trimmaamo on avoinna varattujen aikojen mukaan. Kynsienleikkuuseen voi tulla ilman ajanvarausta. Varmistathan kuitenkin tällöin, että olemme paikalla.

Varaa aika puhelimitse 050 569 4653 (ark. 8.00-16.00)