fbpx

Toimipaikat

Palvelemme Helsingin Jätkäsaaressa sekä Espoon Olarissa ja Tapiolassa. Kaikissa toimipaikoissamme sinua palvelee alan ammattilaiset ja koiraystäväsi on meillä hyvissä käsissä. Toimipaikat ovat avoinna varattujen aikojen mukaan. Kynsienleikkuuseen voi tulla ilman ajanvarausta. Varmistathan kuitenkin tällöin, että olemme paikalla.

Varaa aika ja tule käymään!

BONJOUR
Koiratrimmaamo Olari

Kuutamokatu 4A
02210 Espoo
050 569 4653
asiakaspalvelu@bonjourkoiratrimmaamo.fi

BONJOUR Olari sijaitsee Espoon Olarissa osoitteessa Kuutamokatu 4 A. Trimmaamo sijaitsee rauhallisella ja viihtyisällä sisäpihalla, jonne on mukava tulla. Kiekollisia pysäköintipaikkoja löytyy kadun varrelta viidestätoista minuutista neljään tuntiin. Trimmaamo on avoinna varattujen aikojen mukaan. Kynsienleikkuuseen voi tulla ilman ajanvarausta. Varmistathan kuitenkin tällöin, että olemme paikalla.

BONJOUR
Koiratrimmaamo Tapiola
Louhentie 2
02130 Espoo
050 569 4653
asiakaspalvelu@bonjourkoiratrimmaamo.fi

BONJOUR Tapiola sijaitsee Espoon Tapiolassa osoitteessa Louhentie 2, Pohjantorin ostoskeskuksessa. Trimmaamo sijaitsee rauhallisella sekä viihtyisällä alueella puistojen ja luonnon ympäröimänä. Kiekollisia pysäköintipaikkoja löytyy reilusti ostarin molemmin puolin. Trimmaamo on avoinna varattujen aikojen mukaan. Kynsienleikkuuseen voi tulla ilman ajanvarausta. Varmistathan kuitenkin tällöin, että olemme paikalla.

BONJOUR
Koiratrimmaamo Jätkäsaari
Malagankatu 6
00220 Helsinki
050 569 4653
asiakaspalvelu@bonjourkoiratrimmaamo.fi

BONJOUR Jätkäsaari sijaitsee merellisessä ja rennon urbaanisessa Jätkäsaaressa osoitteessa Malagankatu 6, aivan hyväntoivonpuiston kupeessa. Trimmaamon edessä on pysäköintipaikkoja ja julkisella liikenteellä pääsee paikalle myös kätevästi. Trimmaamo on avoinna varattujen aikojen mukaan. Kynsienleikkuuseen voi tulla ilman ajanvarausta. Varmistathan kuitenkin tällöin, että olemme paikalla.

Varaa aika puhelimitse 050 569 4653 (ark. 8.00-16.00)