Toimipaikat

Palvelemme Espoon Olarissa ja Tapiolassa sekä Helsingin Jätkäsaaressa. Kaikissa toimipaikoissamme sinua palvelee alan ammattilaiset ja lemmikkisi on meillä hyvissä käsissä. Toimipaikat ovat avoinna varattujen aikojen mukaan. Kynsienleikkuuseen voi tulla ilman ajanvarausta. Varmistathan kuitenkin tällöin, että olemme paikalla.

Varaa aika ja tule käymään!

BONJOUR
Koiratrimmaamo Olari

Kuutamokatu 4A
02210 Espoo
050 569 4653
info@bonjourkoiratrimmaamo.fi

BONJOUR Olari sijaitsee Espoon Olarissa osoitteessa Kuutamokatu 4 A. Trimmaamo sijaitsee rauhallisella ja viihtyisällä sisäpihalla, jonne on mukava tulla. Kiekollisia pysäköintipaikkoja löytyy kadun varrelta viidestätoista minuutista neljään tuntiin. Trimmaamo on avoinna varattujen aikojen mukaan. Kynsienleikkuuseen voi tulla ilman ajanvarausta. Varmistathan kuitenkin tällöin, että olemme paikalla.

BONJOUR
Koiratrimmaamo Tapiola
Louhentie 2
02130 Espoo
050 569 4653
info@bonjourkoiratrimmaamo.fi

BONJOUR Tapiola sijaitsee Espoon Tapiolassa osoitteessa Louhentie 2, Pohjantorin ostoskeskuksessa. Trimmaamo sijaitsee rauhallisella sekä viihtyisällä alueella puistojen ja luonnon ympäröimänä. Kiekollisia pysäköintipaikkoja löytyy reilusti ostarin molemmin puolin. Trimmaamo on avoinna varattujen aikojen mukaan. Kynsienleikkuuseen voi tulla ilman ajanvarausta. Varmistathan kuitenkin tällöin, että olemme paikalla.

BONJOUR
Koiratrimmaamo Jätkäsaari
Malagankatu 6
00220 Helsinki
050 569 4653
info@bonjourkoiratrimmaamo.fi

BONJOUR Jätkäsaari sijaitsee merellisessä ja koirayhteisöistä tunnetussa rennon urbaanisessa Jätkäsaaressa osoitteessa Malagankatu 6, aivan hyväntoivonpuiston kupeessa. Trimmaamon vieressä on pysäköintipaikkoja ja julkisella liikenteellä pääsee paikalle myös kätevästi. Trimmaamo on avoinna varattujen aikojen mukaan. Kynsienleikkuuseen voi tulla ilman ajanvarausta. Varmistathan kuitenkin tällöin, että olemme paikalla. BONJOUR Jätkäsaari aukeaa kesäkuussa 2023.

Varaa aika puhelimitse 050 569 4653