Palvelut

BONJOUR Koiratrimmaamo tarjoaa koiran trimmaus-, pohjavillapesu-, nyppimis-, pesu-, kynsienleikkaus-, sekä muita oheispalveluita Espoon Tapiolassa ja Olarissa sekä Helsingin Jätkänsaaressa. Palveluiden hinnat sekä tarkemmat tiedot löydät ajanvarausjärjestelmän kautta. Trimmaamot ovat avoinna varattujen aikojen mukaan. Kynsienleikkuuseen voi tulla ilman ajanvarausta. Varmistathan kuitenkin tällöin, että olemme paikalla.

Mitä eri trimmaustoimenpiteet tarkoittavat

Rakkaalla lapsella on monta nimeä ja kyseinen palvelu tunnetaankin myös nimellä ”kotitrimmi”. Palvelussa trimmataan lyhyeen ja helppohoitoiseen malliin omistajan toiveiden mukaan. Pääsääntöisesti ajetaan koneella. Hännässä sekä pään seudulla voi olla pientä muotoilua saksilla. Turkin pituudeksi jää noin 0.5-1 cm. Hinnat alk. 85€.

Turkki muotoillaan lyhyeen ja helppohoitoiseen malliin omistajan toiveiden mukaan ja saksia käytetään huomattavasti enemmän kuin turkin alasajossa. Turkin pituudeksi jää noin 1-5 cm. Hinnat alk. 95€.

Turkki muotoillaan pidempään, näyttävämpään ja rodunmaisempaan malliin. Tunnetaan myös nimellä ”näyttelytrimmi”. Hinnat alk. 110€.

Pohjavillaisille koirille, joilla on ns. tuplaturkki, eli turkissa on pohjavilla. Palvelussa irtoava pohjavilla poistetaan pesun ja voimakkaan puhaltimen sekä harjauksen avulla. Valitsethan myös mahdolliset lisäpalvelut tarvittaessa, mikäli haluat esimerkiksi lyhyemmän turkin tai muotoonleikkausta. Kaikissa pesupalveluissa koiran turkki pestään korkealaatuisella karvanlaadulle sopivalla shampoolla ja viimeistellään hoitoaineella. Hinnat alk. 85€.

Turkin nyppiminen (nypittäville roduille) sormilla. Hinnat alk. 80€.

Kynsien leikkaus, tassujen siistiminen, kuonon siistiminen sekä esimerkiksi takapuolen siistiminen. Kerro omat toiveesi siistimisen suhteen. Huomioithan kuitenkin, että siistiminen on huomattavasti kevyempi palvelu kuin trimmaus. Hinnat alk. 35€.

Koiran kynsien leikkaus varmoin mutta lempein ottein. Kaikki trimmauspalvelut sisältävät kynsienleikkuun. Hinnat alk. 12€.

Mikäli koira aristaa erityisen paljon kynsienleikkausta, kynnet voidaan myös viilata lyhyemmäksi. Kynsitrimmerimme on hiljainen ja usein kynsienleikkausta aristava koira ei miellä kynsien viilausta kynsienleikkaamiseksi. Voit myös valita kynsienviilauksen lisäpalveluksi kynsienleikkuun päälle. Tällöin kynsien terävät reunat saadaan pyöristettyä ja reunat viimeisteltyä. Tällöin mikäli koira esimerkiksi ilosta hyppäisi ja kynnet mahdollisesti osuisivat ihmisen ihoon jälkiä ei juuri tule, sillä kynsien reunat ovat pyöristetty. Hinnat alk. 19€ (ainoana palveluna).

Kynsien leikkaus, tassujen siistiminen sekä anturoiden huolellinen rasvaus. Hinnat alk. 25€.

Korvien siistiminen ulkopuolelta sekä korvien puhdistus sisäpuolelta puhdistuspyyhkeellä ja koiran korvien puhdistamiseen soveltuvalla korvienpuhdistusaineella. Korvia kannattaa puhdistaa säännöllisesti etenkin pentuaikana, jotta koira tottuu käsittelyyn. Hinnat alk. 15€ (ainoana palveluna).

Koiran turkki pestään korkealaatuisella karvanlaadulle sopivalla shampoolla ja viimeistellään hoitoaineella, jonka jälkeen turkki kuivataan voimakkaalla puhaltimella föönaten. Toivoessamme käytämme myös hajusteettomia tuotteita. Hinnat alk. 30€ (ainoana palveluna).

Turkin hyvänä sekä siistinä pysymisen ylläpitoon tarkoitettu palvelu, joka sisältää pesun sekä turkin harjauksen. Kaikissa pesupalveluissa koiran turkki pestään korkealaatuisella karvanlaadulle sopivalla shampoolla ja viimeistellään hoitoaineella. Hinnat alk. 45€ (ainoana palveluna).

Pennun (max n.5 kk ikäinen) tutustuminen trimmaamoon sekä eri trimmaus toimenpiteisiin. Palveluiden tarkoituksena on totuttaa pentu hellästi muun muassa trimmaukseen, pesuun, nyppimiseen, tassujen siistimiseen sekä kynsien leikkaamiseen. Näin varmistetaan, että koira tottuu jo pennusta lähtien trimmaamon toimintaan ja siitä tulee osa koiran normaalia rutiinia. Hinnat alk. 30€.

Punkin poistaminen punkkipihdeillä sekä lopuksi puremakohdan desifiointi. Hinnat alk. 19€ (ainoana palveluna).

Ohjeita trimmaukseen tulevalle

Ulkoilutathan lemmikin hyvissä ajoin ennen trimmaamoon tulemista.

Tulethan ajoissa paikalla ja koiraa noudattaessa, ethän tule liian ajoissa paikalle, sillä tästä usein koira innostuu, mikä sinällään hyvä asia, mutta tämä usein vaikeuttaa trimmaustoimenpiteitä huomattavasti.

Suosittelemme jättämään koiran trimmaamoon trimmauspalvelun ajaksi ja hakemaan sitten sovittuna aikana. Koira on usein huomattavasti rauhallisempi, kun omistaja ei ole paikalla. Rauhallinen koira on huomattavasti helpompi trimmattava. Toki saat myös jäädä halutessasi odottamaan ja joissakin tapauksissa tämä on jopa toivottavaa, jos on esimerkiksi aggressiivisuuteen taipuvainen lemmikki, jolloin omistajalla voi olla myös rauhoittava vaikutus.

Mikäli koirasi tarvitsee/kelpaa vain tietyt namit, niin otathan tällöin omat namit mukaan. Nameilla on hyvä palkita.

Huomioimme parhaamme mukaan lemmikkisi mahdolliset erityistarpeet. Meidän pitää kuitenkin tietää näistä etukäteen. Jos on erikseen mietityttäviä asioita, niin voit laittaa meille vaikkapa viestiä info@bonjourkoiratrimmaamo.fi. Vastaamme viimeistään seuraavana arkipäivänä. Ja toki ajanvarauksen yhteydessä on hyvä kirjoittaa mahdollisia lisätietoja meille.

Tervetuloa

Varaa aika puhelimitse 050 569 4653