fbpx

Palvelut

BONJOUR Koiratrimmaamo tarjoaa koiran trimmaus-, pohjavillapesu-, nyppimis-, pesu-, kynsienleikkaus-, sekä muita oheispalveluita Helsingin Jätkäsaaressa sekä Espoon Tapiolassa ja Olarissa. Palveluiden hinnat sekä tarkemmat tiedot löydät ajanvarausjärjestelmän kautta. Trimmaamot ovat avoinna varattujen aikojen mukaan. Kynsienleikkuuseen voi tulla ilman ajanvarausta. Varmistathan kuitenkin tällöin, että olemme paikalla.

Mitä eri trimmaustoimenpiteet tarkoittavat ja alkaen hinnat

Palvelussa turkki ajellaan kauttaaltaan täysin lyhyeen ja helppohoitoiseen malliin koneella. Palvelussa karvanpituudeksi jää n. 0.15-1 cm. Kerro toiveesi karvan pituuden suhteen. Hännässä sekä pään seudulla voi olla pientä muotoilua saksilla. Hinnat alk. 85€.

Turkki muotoillaan leikkaamalla lyhyeksi malliin, jonka pituus voi myös vaihdella rungon eri osissa. Trimmauksesta tulee käytännöllinen, kuitenkin siten, että koirassa on rodunomaista ilmettä sekä mallia. Turkin pituudeksi jää n. 1-5cm. Huomioithan, että mikäli turkissa on mattaantuneisuutta/huopaantuneisuutta, kyseistä palvelua ei ole mahdollista tehdä. Hinnat alk. 95€.

Turkki muotoillaan pidempään, näyttävämpään ja rodunmaisempaan malliin. Huomioithan, että mikäli turkissa on mattaantuneisuutta/huopaantuneisuutta, kyseistä palvelua ei ole mahdollista tehdä. Hinnat alk. 110€. Huomioithan, että emme tee näyttelytrimmauksia.

Pohjavillaisille koirille, joilla on ns. tuplaturkki, eli turkissa on pohjavilla. Palvelussa irtoava pohjavilla poistetaan pesun ja voimakkaan puhaltimen sekä harjauksen avulla. Valitsethan myös mahdolliset lisäpalvelut tarvittaessa, mikäli haluat esimerkiksi lyhyemmän turkin tai muotoonleikkausta. Kaikissa pesupalveluissa koiran turkki pestään korkealaatuisella karvanlaadulle sopivalla shampoolla ja viimeistellään hoitoaineella. Hinnat alk. 74€.

Turkin nyppiminen käsin (nypittäville roduille), jonka jälkeen ihoa rauhoittava pesu. Hinnat alk. 75€.

Turkin nyppiminen käsin (nypittäville roduille). Hinnat alk. 94€.

Koiran turkki pestään korkealaatuisella karvanlaadulle sopivalla shampoolla ja viimeistellään hoitoaineella, jonka jälkeen turkki kuivataan voimakkaalla puhaltimella. Toivoessamme käytämme myös hajusteettomia tuotteita. Hinnat alk. 35€ (ainoana palveluna). Pohjavillaisille valittava pohjavillapesu.

Ihoa stimuloiva sekä energisoiva luonnon raikas mutakylpy hoito (valitse palvelu lisäpalveluiden yhteydessä). Hinnat alk. 65€.

Kynsien leikkaus, tassujen siistiminen, kuonon siistiminen sekä esimerkiksi takapuolen siistiminen. Kerro omat toiveesi siistimisen suhteen. Huomioithan kuitenkin, että siistiminen on huomattavasti kevyempi palvelu kuin trimmaus ja palvelu ei sisällä koko turkin siistimistä. Hinnat alk. 35€.

Koiran kynsien leikkaus varmoin mutta lempein ottein. Kaikki turkin trimmauspalvelut sisältävät kynsienleikkuun. Hinnat alk. 15€, joka 9. kerta ilmainen.

Mikäli kynsienleikkuu on vaativa, eli koiraystävä on esimerkiksi erityisen agressiivinen, ei pysy lainkaan aloillaan, on erityisen pelokas, tai ei esimerkiksi siedä muita koiria lähettyvillä, niin katsotaan tähän erillinen aika.

Edellä mainituissa tapauksissa ota meihin yhteyttä ennen ajanvarausta joko puhelimitse 050 569 4653 (ark. 8.00-17.00) tai sitten sähköpostitse (asiakaspalvelu@bonjourkoiratrimmaamo.fi), niin katsotaan yhdessä erillinen aika. Tällöin voimme tilanteen mukaan katsoa mahdollisimman rauhallisen ajankohdan ja, että paikalla on myös trimmaaja, jolla on kokemusta vaativista kynsienleikkuista. Jatko katsotaan tilanteen mukaan.

Huomoithan myös, että mikäli kynsienleikkuu ei onnistuisi trimmaamossa, eli jos kyseessä olisi esimerkiksi erityisen agressiivinen tapaus ja tilanne olisi esimerkiksi vaarallinen trimmaajalle tai koiralle itselleen, tällöin emme tee kynsienleikkuuta tai muita palveluita. Tämänkaltaisissa tapauksissa kynsienleikkuu voi olla mahdollista tehdä esimerkiksi eläinlääkärissä rauhoitettuna.

Vaativa kynsienleikkuu alk. 25€.

Mikäli koira aristaa erityisen paljon kynsienleikkausta, kynnet voidaan myös viilata lyhyemmäksi. Kynsitrimmerimme on hiljainen ja usein kynsienleikkausta aristava koira ei miellä kynsien viilausta kynsienleikkaamiseksi. Voit myös valita kynsienviilauksen lisäpalveluksi kynsienleikkuun päälle. Tällöin kynsien terävät reunat saadaan pyöristettyä ja reunat viimeisteltyä. Tällöin mikäli koira esimerkiksi ilosta hyppäisi ja kynnet mahdollisesti osuisivat ihmisen ihoon jälkiä ei juuri tule, sillä kynsien reunat ovat pyöristetty. Hinnat alk. 22€ (ainoana palveluna).

Kynsien leikkaus, tassujen siistiminen sekä tassuanturoiden huolellinen rasvaus. Hinnat alk. 25€.

Korvien siistiminen ulkopuolelta sekä korvalehden puhdistus sisäpuolelta puhdistuspyyhkeellä ja korvan sisältä puhdistamiseen soveltuvalla korvienpuhdistusaineella. Korvia kannattaa puhdistaa säännöllisesti etenkin pentuaikana, jotta koira tottuu käsittelyyn. Hinnat alk. 19€ (ainoana palveluna).

Turkin hyvänä sekä siistinä pysymisen ylläpitoon tarkoitettu palvelu, joka sisältää pesun sekä turkin harjauksen. Kaikissa pesupalveluissa koiran turkki pestään korkealaatuisella karvanlaadulle sopivalla shampoolla ja viimeistellään hoitoaineella. Hinnat alk. 45€ (ainoana palveluna).

Pennun (max n.5 kk ikäinen) tutustuminen trimmaamoon sekä eri trimmaus toimenpiteisiin. Palveluiden tarkoituksena on totuttaa pentu hellästi muun muassa trimmaukseen, pesuun, nyppimiseen, tassujen siistimiseen sekä kynsien leikkaamiseen. Näin varmistetaan, että koira tottuu jo pennusta lähtien trimmaamon toimintaan ja siitä tulee osa koiran normaalia rutiinia. Hinnat alk. 30€.

Punkin poistaminen punkkipihdeillä sekä lopuksi puremakohdan desifiointi. Hinnat alk. 19€ (ainoana palveluna).

Voimme tarvittaessa varata myös yksityisen ajan, jolloin ei ole muita koiria paikalla ja vain yksi trimmaaja. Kyseinen aika voisi olla oleellinen, jos koira ei esimerkiksi siedä lainkaan muita koiria, on aggressiivinen tai on muuten erityisen haastava ja on parempi, että muita koiria ei ole paikalla.

Mikäli haluaisit varata yksityisen trimmausajan, otathan tässä tapauksessa yhteyttä sähköpostitse asiakaspalvelu@bonjourkoiratrimmaamo.fi ja kerro tilanteenne. Katsotaan yhdessä sopiva aika. Vastaamme sähköpostiisi viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Huomioithan, että kyseisiä aikoja ei ole helppo järjestää ja aika voi olla esimerkiksi myöhäinen ilta-aika.

Yksityistrimmausajoista veloitetaan +100% palveluiden perushinnasta eli hinta, joka olisi ollut ilman yksityisajan järjestämistä, kerrotaan kahdella.

Ohjeita trimmaukseen tulevalle

Ulkoilutattehan koiraystävänne hyvissä ajoin ennen trimmaamoon tulemista sekä saavutte ajoissa sekä myös haette koiraystävänne ajallaan. On tärkeää, että haette koiraystävänne ajallaan, ettekä saavu esimerkiksi liian aikaisin trimmaamoon, sillä tästä usein koiraystävä innostuu, mikä sinällään hyvä asia, mutta tämä usein vaikeuttaa trimmaustoimenpiteitä huomattavasti.

Suosittelemme jättämään koiran trimmaamoon trimmauspalvelun ajaksi ja hakemaan sitten sovittuna aikana. Koira on usein paljon rauhallisempi, kun omistaja ei ole paikalla ja rauhallinen koira on huomattavasti helpompi trimmattava. Joissakin tapauksissa on toivottavaa, että omistaja jää paikalle,  jos on esimerkiksi aggressiivisuuteen taipuvainen koiraystävä, jolloin omistajalla voi olla myös rauhoittava vaikutus.

Mikäli koirasi tarvitsee/kelpaa vain tietyt namit, niin otathan tällöin omat namit mukaan. Nameilla on hyvä palkita.

On myös hyvä huomioida, että välillä trimmausajat voivat venyä. Koirat ovat koiria ja toiset käyttäytyvät erittäin hyvin, jolloin luonnollisesti trimmi sujuu kuin tanssi, mutta mikäli koira on esimerkiksi erityisen arka, ei pysy aloillaan tai on esimerkiksi taipuvaisuutta agressiivisuuteen, niin tämä toki tarkoittaa, että pitää myös edetä rauhallisemmin trimmaustoimenpiteissä. Ajan kestoon myös vaikuttaa muun muassa se, että miten omistaja on varannut ajan. Jos esimerkiksi koiralla on paljon takkuja ja ei ole varattu lisäaikaa takuille, niin tämä toki luonnollisesti pidentää trimmausaikaa ja mahdollisesti emme myöskään tällöin pääse aloittamaan seuraavaa asiakasta ajallaan. Tähän voi parhaiten vaikuttaa itse ajanvarauksen yhteydessä tutkimalla esimerkiksi koiraystävän turkkia. Useimmiten turkkia tutkimalla/koskemalla huomaa, että tarvitseeko turkki esimerkiksi lisäaikaa trimmauksen yhteyteen. Toki myös jos tietää, että oma koiraystävä on esimerkiksi haasteellisempi/aikaa vievempi trimmata, niin on toki paikallaan varata lisäaikaa käsittelylle ajanvarauksen yhteydessä. On myös hyvä huomioida, että mikäli turkissa on paljon takkuja tai turkki on mattaantunut/huopaantunut, tällöin useimmiten ainoa vaihtoehto on turkin alasajo. Huomioithan, että emme tee näyttelytrimmauksia/siistimisiä.

Työskentelemme koiraystävän ehdoilla. Meillä on varmat sekä osaavat otteet ja olemme erikoistuneet koirien trimmaukseen, mutta mikäli koira ei selkeästi anna tehdä joitakin trimmaustoimenpiteitä, emme tämänkaltaisille asioille valitettavasti voi mitään. Nämä liittyvät yleensä tavalla tai toisella koiran aikaisempiin kokemuksiin.

Huomioimme parhaamme mukaan koiraystäväsi mahdolliset erityistarpeet. Meidän pitää kuitenkin tietää näistä etukäteen. Jos on erikseen mietityttäviä asioita, niin voit laittaa meille vaikkapa viestiä asiakaspalvelu@bonjourkoiratrimmaamo.fi. Vastaamme viimeistään seuraavana arkipäivänä. Ja toki ajanvarauksen yhteydessä on hyvä kirjoittaa mahdollisia lisätietoja meille.

Tervetuloa!

Varaa aika puhelimitse 050 569 4653 (ark. 8.00-16.00)