fbpx

Koiran trimmaus Espoo

Palvelemme Espoon Olarissa ja Tapiolassa. Kaikissa toimipaikoissamme sinua palvelee alan ammattilaiset ja koiraystäväsi on meillä hyvissä käsissä. Toimipaikat ovat avoinna varattujen aikojen mukaan. Kynsienleikkuuseen voi tulla ilman ajanvarausta. Varmistathan kuitenkin tällöin, että olemme paikalla.

Varaa aika ja tule käymään!

Trimmaus
Nypintä
Siistiminen
Kynsien leikkuu

Ammattitaitoinen Koiratrimmaamo Espoossa

BONJOUR Koiratrimmaamo Espoon ammattitaitoinen henkilökunta palvelee teitä aina iloisella otteella, koiran ehdoilla työskennellen. Otamme huomioon myös arat, sekä erityisiä haasteita omaavat koirat. Meille koiraystävä voi tulla omana itsenään. Joustavia trimmausaikoja yksilöllisten tarpeiden mukaan.

Espoon toimipaikat

BONJOUR koiran trimmaus Espoo
Koiratrimmaamo Olari

Kuutamokatu 4A
02210 Espoo
050 569 4653
asiakaspalvelu@bonjourkoiratrimmaamo.fi

BONJOUR Olari sijaitsee Espoon Olarissa osoitteessa Kuutamokatu 4 A. Trimmaamo sijaitsee rauhallisella ja viihtyisällä sisäpihalla, jonne on mukava tulla. Kiekollisia pysäköintipaikkoja löytyy kadun varrelta viidestätoista minuutista neljään tuntiin. Trimmaamo on avoinna varattujen aikojen mukaan. Kynsienleikkuuseen voi tulla ilman ajanvarausta. Varmistathan kuitenkin tällöin, että olemme paikalla.

BONJOUR koiran trimmaus Espoo
Koiratrimmaamo Tapiola
Louhentie 2
02130 Espoo
050 569 4653
asiakaspalvelu@bonjourkoiratrimmaamo.fi

BONJOUR Tapiola sijaitsee Espoon Tapiolassa osoitteessa Louhentie 2, Pohjantorin ostoskeskuksessa. Trimmaamo sijaitsee rauhallisella sekä viihtyisällä alueella puistojen ja luonnon ympäröimänä. Kiekollisia pysäköintipaikkoja löytyy reilusti ostarin molemmin puolin. Trimmaamo on avoinna varattujen aikojen mukaan. Kynsienleikkuuseen voi tulla ilman ajanvarausta. Varmistathan kuitenkin tällöin, että olemme paikalla.

Muut toimipaikat

BONJOUR Jätkäsaari
Koiran trimmaus Helsinki
Malagankatu 6
00220 Helsinki
050 569 4653
asiakaspalvelu@bonjourkoiratrimmaamo.fi

Varaa aika puhelimitse 050 569 4653 (ark. 8.00-16.00)