fbpx

Lapinkoira trimmaus, pohjavillapesu

Hinta alkaen 90€ – Varaa aika heti

BONJOUR Koiratrimmaamo tarjoaa monipuoliset koiran trimmauspalvelut, kuten Lapinkoira trimmaus, pohjavillapesu, nyppiminen, pesu, kynsienleikkaus sekä muita oheispalveluita Helsingin Jätkäsaaressa sekä Espoon Tapiolassa ja Olarissa. Palveluiden hinnat sekä tarkemmat tiedot löydät ajanvarausjärjestelmän kautta. Trimmaamot ovat avoinna varattujen aikojen mukaan. Kynsienleikkuuseen voi tulla ilman ajanvarausta. Varmistathan kuitenkin tällöin, että olemme paikalla.

Lapinkoira trimmaus, pohjavillapesu

Ohjeita Lapinkoiran trimmaukseen / pohjavillapesuun tulevalle

Ulkoilutattehan koiraystävänne hyvissä ajoin ennen trimmaamoon tulemista sekä saavutte ajoissa sekä myös haette koiraystävänne ajallaan. On tärkeää, että haette koiraystävänne ajallaan, ettekä saavu esimerkiksi liian aikaisin trimmaamoon, sillä tästä usein koiraystävä innostuu, mikä sinällään on hyvä asia, mutta tämä usein vaikeuttaa trimmaustoimenpiteitä huomattavasti.

Suosittelemme jättämään koiran trimmaamoon trimmauspalvelun ajaksi ja hakemaan sitten sovittuna aikana. Koira on usein huomattavasti rauhallisempi, kun omistaja ei ole paikalla ja rauhallinen koira on huomattavasti helpompi trimmattava. Toki saat myös jäädä halutessasi odottamaan, kunhan siitä ei seuraa trimmauksen vaikeutumista. Joissakin tapauksissa on toivottavaa, että omistaja jää paikalle,  jos on esimerkiksi aggressiivisuuteen taipuvainen lemmikki, jolloin omistajalla voi olla myös rauhoittava vaikutus.

Mikäli koirasi tarvitsee/kelpaa vain tietyt namit, niin otathan tällöin omat namit mukaan. Nameilla on hyvä palkita.

On myös hyvä huomioida, että välillä trimmausajat voivat venyä. Koirat ovat koiria ja toiset käyttäytyvät erittäin hyvin, jolloin luonnollisesti trimmi sujuu kuin tanssi, mutta mikäli koira on esimerkiksi erityisen arka, ei pysy aloillaan tai on esimerkiksi taipuvaisuutta agressiivisuuteen, niin tämä toki tarkoittaa, että pitää myös edetä rauhallisemmin trimmaustoimenpiteissä. Ajan kestoon myös vaikuttaa muun muassa se, että miten omistaja on varannut ajan. Jos esimerkiksi koiralla on paljon takkuja ja ei ole varattu lisäaikaa takuille, niin tämä toki luonnollisesti pidentää trimmausaikaa ja mahdollisesti emme myöskään tällöin pääse aloittamaan seuraavaa asiakasta ajallaan. Tähän voi parhaiten vaikuttaa itse ajanvarauksen yhteydessä tutkimalla esimerkiksi koiraystävän turkkia. Useimmiten turkkia tutkimalla/koskemalla huomaa, että tarvitseeko turkki esimerkiksi lisäaikaa trimmauksen yhteyteen. Toki myös jos tietää, että oma koiraystävä on esimerkiksi haasteellisempi/aikaa vievempi trimmata, niin on paikallaan varata lisäaikaa käsittelylle ajanvarauksen yhteydessä.

Työskentelemme koiraystävän ehdoilla. Meillä on varmat sekä osaavat otteet ja olemme erikoistuneet koirien trimmaukseen, mutta mikäli koira ei selkeästi anna tehdä joitakin trimmaustoimenpiteitä, emme tämänkaltaisille asioille valitettavasti voi mitään. Nämä liittyvät yleensä tavalla tai toisella koiran aikaisempiin kokemuksiin.

Huomioimme parhaamme mukaan koiraystäväsi mahdolliset erityistarpeet. Meidän pitää kuitenkin tietää näistä etukäteen. Jos on erikseen mietityttäviä asioita, niin voit laittaa meille vaikkapa viestiä asiakaspalvelu@bonjourkoiratrimmaamo.fi. Vastaamme viimeistään seuraavana arkipäivänä. Ja toki ajanvarauksen yhteydessä on hyvä kirjoittaa mahdollisia lisätietoja meille.

Tervetuloa!

Toimipaikat

BONJOUR – Lapinkoira trimmaus, pohjavillapesu
Koiratrimmaamo Olari

Kuutamokatu 4A
02210 Espoo
050 569 4653
asiakaspalvelu@bonjourkoiratrimmaamo.fi

BONJOUR Olari sijaitsee Espoon Olarissa osoitteessa Kuutamokatu 4 A. Trimmaamo sijaitsee rauhallisella ja viihtyisällä sisäpihalla, jonne on mukava tulla. Kiekollisia pysäköintipaikkoja löytyy kadun varrelta viidestätoista minuutista neljään tuntiin. Trimmaamo on avoinna varattujen aikojen mukaan. Kynsienleikkuuseen voi tulla ilman ajanvarausta. Varmistathan kuitenkin tällöin, että olemme paikalla.

BONJOUR – Lapinkoira trimmaus, pohjavillapesu
Koiratrimmaamo Tapiola
Louhentie 2
02130 Espoo
050 569 4653
asiakaspalvelu@bonjourkoiratrimmaamo.fi

BONJOUR Tapiola sijaitsee Espoon Tapiolassa osoitteessa Louhentie 2, Pohjantorin ostoskeskuksessa. Trimmaamo sijaitsee rauhallisella sekä viihtyisällä alueella puistojen ja luonnon ympäröimänä. Kiekollisia pysäköintipaikkoja löytyy reilusti ostarin molemmin puolin. Trimmaamo on avoinna varattujen aikojen mukaan. Kynsienleikkuuseen voi tulla ilman ajanvarausta. Varmistathan kuitenkin tällöin, että olemme paikalla.

BONJOUR – Lapinkoira trimmaus, pohjavillapesu
Koiratrimmaamo Jätkäsaari
Malagankatu 6
00220 Helsinki
050 569 4653
asiakaspalvelu@bonjourkoiratrimmaamo.fi

BONJOUR Jätkäsaari sijaitsee merellisessä ja rennon urbaanisessa Jätkäsaaressa osoitteessa Malagankatu 6, aivan hyväntoivonpuiston kupeessa. Trimmaamon edessä on pysäköintipaikkoja ja julkisella liikenteellä pääsee paikalle myös kätevästi. Trimmaamo on avoinna varattujen aikojen mukaan. Kynsienleikkuuseen voi tulla ilman ajanvarausta. Varmistathan kuitenkin tällöin, että olemme paikalla.

Varaa aika puhelimitse 050 569 4653 (ark. 8.00-16.00)